Mrs Izyan
Terima kasih ♥
Friday • 11:03 PM • 0 comments
Assalamualaikum. Haaa today nak cerita pasal dalam gambar tu. Em act, tu semua suprise daripada diorang ah. Aku tak sangka kejutan diorang menjadi kali ni. Allah je tahu apa perasaan aku masa tu. Berat memang berat nak tinggalkan diorang semua. Tapi apa boleh buat. Aku tahu korang kuat. Aku tahu korang semua baik, layan aku macam tuan puteri bila bersama. Korang kawan dunia akhirat aku insyaallah. Serious cakap, bila tengok korang ketawa semalam aku rasa bahagia sangat. Aku mesti akan rindu korang punya ketawa tu. Ada masa aku balik sini aku mesti cari korang. Korang tunggu aku tau. Haaa terima kasih mira, lin, weha and yana untuk suprise ni. Aku hargai! Pandai eyh cari tempat cantik macam tu. 3 tahun dah persahabatan kita ni. Insyaallah persahabatan kita ni sampai ke akhir hayat. Aamiin! Semoga persahabatan kita ni berakhir dengan kebahagiaan. Terima kasih jugak dekat aida, balqis and amilia sebab ada semalam. Haa thankyou again. Iloveyou alls! Muah :*


PASTFUTURE
Me.
16. Enjoy with my blogger yaww! ;)

Walkie Talkie



My Status
>> Birthday
date: 30 Jan 98
at: 05:00 pm


>> Kvpc
date: 20 Jan 14
at: 09:00 am


>> Single life
date: 23 May 14
at: 10:46 am

History

  • 2014?
  • Al fatihah.
  • Awesome day!! :x
  • Freedom! ♥
  • Imissyou.
  • Bestfriends forever. InsyaAllah ♥
  • New life. New story ;)

  • D' Credits
    Basecode : N.Afiqah
    Template : Inspirit's Baby
    Edited : Izyan