Mrs Izyan
Awesome day!! :x
Wednesday • 12:12 PM • 0 comments


Hello blogger! Assalamualaikum. Hihi harini hari paling best mungkin. Haaa batch 98 sekolah aku buat bbq. Saje berkumpul ramai ramai. Seriously tak pernah langsung batch aku buat semua bagai ni. Entah macam mana boleh terfikir diorang nak buat. Rancang masa last day sekolah haritu lagi dah. And harini baru jadi nya nak buat. Tak sangka jugak boleh jadi macam ni sebenar benarnya kan. Tapi alhamdulillah semuanya sempurna. Mee ada, kek ada, ayam bakar apa semua. Gempak habis weih. Suasana yang meriahnya tak terkata haa. Yela budak kelas depan dengan budak kelas belakang mana pernah bersatu macam yang harini. Hmm and now kenangan harini takkan aku lupa sampai bila bila. Hahaha thankyou guys! 20 Nov 13 


PASTFUTURE
Me.
16. Enjoy with my blogger yaww! ;)

Walkie Talkie



My Status
>> Birthday
date: 30 Jan 98
at: 05:00 pm


>> Kvpc
date: 20 Jan 14
at: 09:00 am


>> Single life
date: 23 May 14
at: 10:46 am

History

  • Freedom! ♥
  • Imissyou.
  • Bestfriends forever. InsyaAllah ♥
  • New life. New story ;)

  • D' Credits
    Basecode : N.Afiqah
    Template : Inspirit's Baby
    Edited : Izyan