Mrs Izyan
Kolej Vokasional (Pertanian) Chenor.
Friday • 8:11 AM • 0 comments
Assalamualaikum. Holla! Ihiks lamanya tak update blog. Agak dah lama jugak lah tak merepek dekat sini haa. So today entah kenapa rasa nak nak update. Okay macam yang dekat "title" tu nama sekolah baru aku. Agak sakai tapi okay je. Alhamdulillah semua nye takde masalah sepanjang berada di asrama mahupun di sekolah. Jujur cakap ni first time duduk asrama and berjauhan dengan family. Nak taknak kena jugak belajar berdikari. Kawan pun ramai. Hihi mira dengan balqis pun ada haa, so takde masalah. Diorang mohon sekolah dekat aku pun maybe diorang pun nak belajar berdikari. Sekarang ni baru semester 1. Dah nak habis pun hujung bulan 5 ni. Naik bulan 6 semester 2 pulak. Nak cakap susah tak jugak bidang yang aku ambik ni. Landskap yang tak berapa menarik bunyinya tapi kalau menjiwai sangat lah bestnyaa. Hahaha *konon*. Nak nak lagi dapat kawan yang sekepala dalam kelas memang lagi best lah jawab dia. Bertujuh pulak tu. Pergi kelas sama sama, rehat sama sama, menggila pun sama sama. Kau ada? Takde kan. So tengok jela gambar yang ada seribu kenangan ni. Okbye :*



Terima kasih ♥
• 11:03 PM • 0 comments
Assalamualaikum. Haaa today nak cerita pasal dalam gambar tu. Em act, tu semua suprise daripada diorang ah. Aku tak sangka kejutan diorang menjadi kali ni. Allah je tahu apa perasaan aku masa tu. Berat memang berat nak tinggalkan diorang semua. Tapi apa boleh buat. Aku tahu korang kuat. Aku tahu korang semua baik, layan aku macam tuan puteri bila bersama. Korang kawan dunia akhirat aku insyaallah. Serious cakap, bila tengok korang ketawa semalam aku rasa bahagia sangat. Aku mesti akan rindu korang punya ketawa tu. Ada masa aku balik sini aku mesti cari korang. Korang tunggu aku tau. Haaa terima kasih mira, lin, weha and yana untuk suprise ni. Aku hargai! Pandai eyh cari tempat cantik macam tu. 3 tahun dah persahabatan kita ni. Insyaallah persahabatan kita ni sampai ke akhir hayat. Aamiin! Semoga persahabatan kita ni berakhir dengan kebahagiaan. Terima kasih jugak dekat aida, balqis and amilia sebab ada semalam. Haa thankyou again. Iloveyou alls! Muah :*


PAST
Me.
16. Enjoy with my blogger yaww! ;)

Walkie Talkie



My Status
>> Birthday
date: 30 Jan 98
at: 05:00 pm


>> Kvpc
date: 20 Jan 14
at: 09:00 am


>> Single life
date: 23 May 14
at: 10:46 am

History

  • Kolej Vokasional (Pertanian) Chenor.
  • Terima kasih ♥
  • 2014?
  • Al fatihah.
  • Awesome day!! :x
  • Freedom! ♥
  • Imissyou.
  • Bestfriends forever. InsyaAllah ♥
  • New life. New story ;)

  • D' Credits
    Basecode : N.Afiqah
    Template : Inspirit's Baby
    Edited : Izyan